torsdag den 24. juli 2014

Tråd & Garn - Juli

Jeg har haft mange ting oppe og vende med hensyn til denne måneds pakker, men fik til sidst truffet en beslutning og endte op med disse ting.

Charlotte har fået disse ting.


Pakken indeholder et net fra Søstrene Grene, hvor jeg har broderet en svale. Motivet er old school- tattoo stil ligesom mit tidligere broderi
- 3 stjerner/snefnug, de kan bruges til lidt af hvert enten som ophæng eller som pynt til kommende julegaver - Man kan aldrig være i for god tid til juleforberedelserne. 
- En broderet knap og lidt venner til den.
Et lille muse ophæng... Charlotte kan ifølge hende selv godt lide, at hækle ting som er lidt anderledes og sjovt. Jeg håber derfor hun kan se det sjove i dette ophæng. Det var nemlig hyggeligt.. og lidt sjovt at lave.
Et nær billede af svalen:

  
Denne fyr må vist have sit eget indlæg...

Pernille var den anden jeg skulle sende til. Hun har fået denne pakke:


Pernille skulle også have et net fra Søstrene Grene. Hendes net har jeg også broderet på, denne gange blev det en lille blomst.
Det er holdt i en meget enkel stil, da der også er tilføjet tekst. Jeg har læst indlæg fra Pernilles blog, og hun er en kvinde der til tider har brug for at solen skinner. Derfor syntes jeg denne tekst passede til hende. 

Jeg er kommet i besiddelse af en skøn broderibog med gamle kinesiske korssting og ikke nok med, at de i sig selv er flotte, så har de også små betydninger. 
Pernille skulle derfor have Buddha's hånd og en Fønixfugl - Må de bringe dig lykke :)


9 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine ting, du har lavet. Jeg kan kun forestille mig, at modtagerne er blevet vildt glade:-) Musen er fantastisk og fortjener bestemt sit helt eget indlæg:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Ingrid :) Musen var rigtig sjov at hækle, men ved ikke rigtig hvad formålet med den er... ;)

   Slet
 2. Kæreste Carina
  Hvor er du fantastisk! Jeg er meget rørt over din flotte gave, og endnu mere rørt over dine ord i indlægget her! Hver gang jeg medbringer nettet til kreative events (jeg er nemlig også storforbruger af opbevaringsmuligheder), så vil jeg kigge på solen, smile og sende dig en kærlig tanke! :-D
  Broderierne er hængt op på opslagstavlen i mit arbejdsværelse, lige ved siden af symaskinerne...
  Tusind tusind tak Carina!
  Knus Penille

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt, at du blev glad for pakken. Jeg bliver helt rørt over dine søde ord, knus

   Slet
 3. Sikke nogle skønne ting du har lavet. Jeg glæder mig til at se blogindlægget om musen på væggen ;)

  SvarSlet
 4. Det er så fedt, at du laver broderier efter old school tatoveringer. Det har været min ambition læænge! Men det er aldrig blevet til noget... En eller anden dag... :)

  SvarSlet
 5. Jeg synes snefnugene er rigtig søde.. Dem kan jeg virkelig godt lide.. Er de ikke godt nok hæklet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa, mange tak, og jo de er skam hæklet ;) Jeg synes også de er fantastiske enten som ophæng til jul eller som pynt til gaver...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...