søndag den 27. juli 2014

Hækling fordi det er sjovt!

Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg, så måtte ham her have sit eget indlæg.


Jeg kan blive inspireret alle steder, og et par timers kiggen på Pinterest er et meget godt sted at starte.
Det er meget i perioder, at jeg kigger forbi. Tingene bliver gemt, men ikke glemt og når tiden er til det vender jeg tilbage og ser nærmere på, hvad jeg har fået gemt.

Denne pin blev genfundet, da jeg skulle i gang med juli måneds Tråd&Garn pakker.

Der er ikke nogen opskrift så jeg måtte free-style lidt med min udgave, men det var måske også det, der gjorde den sjov at lave. :)


Man kan spørge sig selv, hvad den skal bruges til... og ja, jeg har ikke noget bud. 
Men skal der altid være en mening med hækling? 

Billedet er lånt fra Kates blog.

 - Har du også brug for at lave noget der er anderledes, så kig forbi på Kates blog. Den indeholder mange finurlige ting samt nogle skønne How to.., så kig forbi.. 

10 kommentarer:

 1. Det er virkelig en god free-style, Carina! :) Og nej, der skal bestemt ikke altid være en mening med hækling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Astrid :) Jeg har været helt opslugt af hendes hækle univers lige siden, så det er nok ikke det sidste jeg hækler som ingen mening har... Og det er jo ellers slet ikke mig ;)

   Slet
 2. Hvor er den fantastisk!!!! Altså - du er skarp med den hæklenål. Jeg kan hækle, men ikke free style, måske laver du et kursus en dag?? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mette ;) Jeg er vist slet ikke dygtig nok til kursus, men du skal da være velkommen, så kan vi da godt hækle sammen og måske blive klogere på free style - hækling ;)

   Slet
 3. Hvor er den bare skøn din lille mus! Du er virkelig skrap med en hæklenål i hånden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sine, den var også så sjov at hækle :)

   Slet
 4. Jeg synes den mus er helt fantastisk, med eller uden formål;-) Og tak til linket til kates blog. sikke et fint og spændende univers!

  SvarSlet
 5. Tusind tak :) Jeg må også sige, at jeg har været helt solgt lige siden, der er så mange hyggelige ting på hendes blog.

  SvarSlet
 6. Den er helt fantastisk, din mus, og den har da et formål, nemlig at hænge og pynte, det er da et helt fint formål at have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, det er også rigtigt Mie, den har selvfølgelig det formål. Det er bare ikke alle der har et hjem, hvor de ønsker hæklede dimser hængene, men jeg tror den faldt i Charlottes smag :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...