onsdag den 6. februar 2013

Lidt af hvert..

Jeg er nu i gang med min tredje fri-dag og hvor tiden bare flyver afsted... Jeg havde så mange planer og nogen er blevet ført ud i livet, mens andre er blevet ved tankerne :)

Jeg har fået klaret en masse kedelige ting såsom oprydning i diverse garn- rester. Det er en skøn følelse, når det er gjort.

Der udover er jeg gået i gang med hætten til den strikkede baby cardigan som jeg strikker i forbindelse med Farmorfabrikkens strikkeklub. Nu glæder jeg mig også lidt til jeg er færdig med den, så jeg kan gå i gang med noget andet ;)

Jeg havde nogle hæklede lapper liggende fra et projekt, der aldrig er blevet til noget. Jeg gad ikke at pille dem op, og ville heller ikke bare smide dem ud. Så de er nu brugt til et lille tæppe til et dukkebarn, mon ikke der er en af veninders små piger, der kan bruge det til deres dukke?? 
Det tror jeg...


Jeg havde ellers besluttet mig for, at jeg ikke skulle gå i gang med flere projekter af gangen, men kan åbentbart ikke lade være ;) Jeg er derfor gået lidt i gang med, at strikke et par strømper til manden. Garnet er det jeg købte hos Fox & Jane på messen i weekenden, de skal nok blive rigtig lækre... når de engang bliver færdige.

2 kommentarer:

 1. Sødt tæppe, det skal nok gøre en dukkemor glad.

  Kender det alt for godt med at have gang i flere projekter på samme tid. Jeg forsøger selv at begrænse det, men det vil sjældent lykkedes til kun et enkelt projekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) Syntes i hvert fald at mine lapper skulle bruges til noget fornuftigt :)

   Tror faktisk nok aldrig jeg kommer til, at begrænse mig til et projekt selvom det ville være så meget nemmere....

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...