lørdag den 2. februar 2013

*Håndarbejdsmessen i Rødovre*

Hjemvendt efter besøg på håndarbejdsmessen i Rødovre.... og jeg kan kun sige, at jeg var godt tilfreds med udvalget. Der var RIGTIG meget garn rundt om på de fine stande, men er man ikke til garn, men hvem er ikke det?, så var udvalget ikke så stort ;)

Jeg kom hjem med lidt af hvert. Jeg havde heldigvis lavet en lille liste hjemmefra, med hvad jeg ønskede at kigge efter. Det viste sig at være en rigtig god idé, da der var så meget lækkert garn alle steder og man ville jo have det hele ;)

Jeg synes, at der bag langt de fleste stande stod skønne hjælpsomme mennesker med et smil på læben, klar til at vejlede og hygge-snakke med en. Det er jo skøøøøønt, da jeg nogen gange synes at de lokale garn-butikker kan virke en anelse ligeglad med en. Derfor handler jeg også tit mit garn på nettet, rigtig ofte hos Yarnfreak. Efter denne messe kan jeg nemt skrive Uldstedet, Fox og Jane, Tante Grøn og Garn-iture på listen over steder jeg ønsker, at handle fremover.

Alt det jeg fik købt på messen:


Jeg fandt noget lækkert strømpe garn hos Fox og Jane, der skal bruges til et sæt strømper til kæresten. 
Deres stand havde rigtig mange skønne ting til øjet og hænderne. Det var både ting, der var hæklet og strikket og i meget forskellige materialer. Så helt sikkert et kig værd :) -Og meget hjælpsomme mennesker bag standen.
Jeg fandt også en strikkebog fyldt med skønne opskrifter. 
Garnet kostede 32 kr. pr. stk. og bogen kostede 115 kr.

Et køb jeg er RIGTIG glad for, er dette KnitPro sæt med rundpinde. Jeg kan ikke huske, hvad standen hed, men fik en rigtig god betjening. Jeg havde ellers en idé om, at de KnitPro ikke var noget for mig, men da jeg fik dem i hænderne måtte jeg eje dem. :)
Jeg fik dette sæt med pindene 3,5 - 4 - 4,5 - 5 - 5,5 - 6-  -7 - 8-, og wire á 60, 80, 100 og 120 cm, så kan jeg vist også klare mig lidt. Prisen var 625 kr.


Jeg købte disse 4 nøgler garn hos Tante grøn og de havde også en virkelig lækker stand, med en masse skønne ting for øjet og hænderne.
Jeg har endnu ikke en helt konkret plan med disse nøgler af uld, men de er helt fantastiske at have i hænderne.
Der var -10% på alt deres garn og disse nøgler lå til 32 kr. pr. stk.


Jeg kan desværre ikke huske, hvad den stand hed, hvor jeg købte dette garn. 
Det er vildt lækkert og jeg skal bruge det til, at strikke en poncho.
Jeg købte 5 nøgler á 100g for i alt 200 kr.


Jeg købte to små stof pakker fra Garn-iture. De havde en rigtig skøn stand med rigtig mange flotte ting. Jeg sugede en masse inspiration til mig bl.a. var jeg vild med et patchworktæppe, hvor der var noget broderi på - Og de var rigtig flinke, at snakke med ;) Prisen var i alt 56 kr.


Navnet på den stand, hvor jeg købte disse to nøgler Kauni er desværre heller ikke lige i min hukommelse, men der var et ret stort udvalg.
Disse nøgler skal bruges som en del af et hæklet tæppe, jeg er i gang med- et evighedsprojekt ;) De kostede 60 kr pr. stk.


Sidst men ikke mindst, fik jeg købt en nøgle mere til min strikket baby cardigan fra farmorfabrikkens strikkeklub.
Kan kun anbefale Uldstedet, jeg fik en rigtig god vejledning, samt en hyggelig lille snak og hun vidste med det samme, at det drejede sig om Strikkeklubben- super hyggeligt ;)

Alt i alt en skøn lørdag fyldt med kreativitet og hygge :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...