lørdag den 28. marts 2015

Hæklet søhest


Jeg stødte på en hæklet søhest hos Rikke @kreanurligheder på IG, og jeg var solgt. 

Jeg måtte da også hækle en. 
Jeg har en plan om, at den skal hænge på lillepigens legestativ.

Jeg har brugt under 50g bomuldsgarn fra Søstrene Grene til den.

   
Hvis I ønsker at hækle en søhest kan opskriften købes her.


19 kommentarer:

 1. Hold op hvor er den kær :)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej!
  Jeg har købt denne opskrift, efter jeg så din fine søhest! Jeg har dog et par spørgsmål til opskriften, som jeg håber du vil hjælpe mig med?

  - Fra punkt 28 i opskriften, skal man lave "SLST" masker - som jeg har oversat til kædemasker? Dette giver ikke meget meningen for mig, da man er i gang med at hækle rundt?

  - I opskriften bruger hun også "ESC" - som jeg simpelthen ikke kan google mig til, hvad er på dansk?

  Jeg håber du kan hjælpe :-)

  Kh. den urutinerede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa, det er helt rigtigt at slst oversættes til kædemasker. Jeg kan være lidt i tvivl om du måske forveksler kædemasker med luftmasker? Men hvis du er i tvivl, så ligger der en instruktionsvideo på dropsdesign med kædemasker. Når man bruger km så bliver arbejdet lidt mindre i højden end fastmaskerne, det er det som er med til at give formen på halen.
   Jeg kendte heller ikke esc maskerne, men slog det op på nettet under esc crochet, masken hedder også extended single crochet, der kommer en video op på youtube, hvor de fint viser hvad man skal gøre, den minder lidt om en stangmaske, hvor man bare ikke slå om nålen som det første. Men prøv og se om det ikke giver mening når du har videoen. Ellers vil jeg gerne prøve at forklare det.
   Håber du kan bruge min hjælp, rigtig god fornøjelse og ellers skriv igen :)

   Slet
  2. Hej igen!
   Tusind tak for din hjælp. Jeg er snart færdig med den lille søhest og den bliver så fin.
   Når jeg tager ind, så kommer der altså "huller", hvor man tydeligt kan se fyldet. Jeg synes ikke at jeg kan se disse "huller" på din søhest. Har du et trick til, hvordan jeg undgår det? Eller kan det skyldes at jeg hækler for løst?
   :-)

   Slet
  3. Dejligt at høre at det gav mening.. Når jeg tager ind tager jeg kun ind ved at bruge det første maske led, det kan give arbejdet et tættere look. Altså hvis man ligger på en maske består den af to maskeled, det som er tætteste på dig og det bagerste og det er det tættest på en jeg vælger at tage ind i.... Men jeg hækler også ret stramt og det har selvfølgelig også en betydning..

   Slet
 4. Hvor er den sød :-) og stort tillykke med graviditeten
  KH Christina

  SvarSlet
 5. Hejsa. Jeg er igang med at hækle en uro til min komme de søn/datter jeg venter til November. Jeg er rigtig interesseret i opskriften - men har brug for den på da sk. Kan det lade sig gøre!? Den er så super fin!

  SvarSlet
 6. Hej ��
  Hvor er den fin! Hvor stor er den ca.? Jeg skal bruge den til en barnevognskæde, men har lidt svært ved at bedømme, om den er for stor ��
  Mvh Lene

  SvarSlet
 7. Hej 😊
  Hvor er den fin! Hvor stor er den ca.? Jeg skal bruge den til en barnevognskæde, men har lidt svært ved at bedømme, om den er for stor 🤔
  Mvh Lene

  SvarSlet
 8. Jeg tror den vil være for stor til en barnevognskæde. Jeg husker ikke størrelsen på den, men jeg mindes at den var en ca. 15 cm. Fra top til hale.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...