tirsdag den 24. marts 2015

Blog eller ej?

Jeg har gået og tænkt over det at have blog. De fleste har nok bemærket, at jeg ikke har været tilstede i meeeeget lang tid herinde.
Det har nu ikke været fordi jeg ikke har haft noget at dele med jer. Jeg har lavet kreative sysler, men jeg blev GRAVID!

Dem som har fuldt med længe, ved at det ikke har været sådan ligetil at opnå det. Jeg (vi) havde da faktisk også opgivet kampen og var indstillet og glade for vores beslutning om, at blive forældre på en anden måde (gennem adoption). Da vores 14 fertilitetsforsøg viste sig at være positivt. Jeg sidder nu som gravid i uge 33 og er meget lykkelig. 

Jeg havde egentlig heller ikke tænkt, at bloggen ikke skulle "bruges" gennem graviditeten, men sådan er det blevet. 

Jeg har haft brugt så meget energi på, at drømme om fremtiden samt kæmpe mig igennem det ene mislykkede forsøg efter det andet, at jeg havde glemt at tænke på, hvordan det rent faktisk ville være at stå med de to steger på testen.

Jeg har derfor igennem en stor del af graviditeten været grebet af en frygt for, at miste det som nu endelig var blevet virkelighed. Jeg har været længe om at forstå, at der kommer en baby ud af det og, at vi bliver en familie her lige om lidt. 
Bloggen har derfor været skubbet helt i baggrunden og energien er blevet brugt på, at passe på vores lille pige, som giver mig de skønneste puf/spark indefra maven <3

Alle de tanker og frygt har da også gjort, at jeg slet ikke har fået produceret så mange ting, som jeg havde forestillet mig. Men lidt er det da blevet til og meget af det er løbende blevet vist på IG. 

Nu er lysten til blogindlæg alligevel kommet tilbage, hvordan det bliver når hun kommer til verden kan ingen forudsige, men lige nu er jeg tilbage :)

Vi er godt igang med, at indrette lillepigens værelse, så I får lige lidt billeder derfra - I næste indlæg har hæklenålen været i gang.


Bambi lampe fra Ferm living Liumlarumleg.dk. Strikket babytæppe fra den kommende mormor. Sengerang og ammepude i Libertystof fra super-carla.dk

Puslepude i Libertystof fra super-carla.dk

Tæppet er lavet i samarbejde med min mor og dybt inspireret af denkreativesky.dk7 kommentarer:

 1. Endnu engang tillykke:-) 14 forsøg?!?!?!? Ahmen altså hvor er du sej, og jeg ved af erfaring hvad jeg taler om;-) Og det er det hele værd...også selvom jeg nogle gange i sjov siger til Casper at det er utroligt at sådan en fræk møgunge som Carla kostede en formue. Det er virkelig et fint børneværelse og jeg især vild med tæppet som du har lavet sammen med din mor.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christina :)
   Jeg er også sikker på at processen frem til målet kommer meget i baggrunden, når først man sidder med sin guldklump i armene.

   Slet
  2. Mange tak Christina :)
   Jeg er også sikker på at processen frem til, at nå målet kommer meget i baggrunden, når først man sidder med sin guldklump i armene ;)

   Slet
 2. Hjertelig tillykke med jeres baby, jeg håber at alt går som det skal, og må solen altid skinne i jeres liv. De bedste hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for dine søde tanker på vores vegne :)

   Slet
 3. Wow, kæmpe tillykke, hvor er det fantastisk, at det er lykkedes efter så lang en kamp! Børneværelset ser enormt fint ud - det er et rigtig sødt tæppe, du og din mor har lavet.

  Venlig hilsen
  Marie

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...