fredag den 22. august 2014

Tråd & Garn - August

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes det var lidt svært at finde på nogle gode pakker i denne måned. Jeg har derfor også først fået dem afsted i denne uge, men august er jo heller ikke slut endnu ;)

Jeg skulle sende til Rikke fra Nørkletøserne, og hvad sender man til en kvinde der laver så mange ting, indenfor rigtig mange forskellige grene af håndarbejde?

Jeg tog derfor udgangspunkt i det lidt kolde vejr og tænkte, at Rikke måske kunne bruge noget til at ligge over hjemmebagte boller, så de kan holde sig lune, mens kakao/kaffen bliver færdig ;)  - Jeg elsker selv efterårshygge inden døre, så håber Rikke har det på samme måde. Opskriften findes her.

Jeg modtog selv den smukkeste pose med broderi på af Rikke, så det var med rystende hænder at jeg pakkede et lille broderi ned til Rikke, så kan hun selv vælge hvad det skal bruges til.


Inge @Ingesejr var den anden jeg skulle sende til, og hun fik et par hæklede håndledsvarmere. Opskriften på disse findes i Sidsel Sangilds bog: Hæklede gaver. Jeg er personlig selv rigtig vild med det mønster.


Inge har også fået et lille kit til at lave to brocher, med skind, stof og lidt perler.8 kommentarer:

 1. Det er så fine ting, du har sendt af sted!
  Jeg har som dig haft svært ved at finde på i denne måned, så den sidste augustpakke bliver sendt i dag eller i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anja :) det er meget rart at høre jeg ikke har været den eneste ;)

   Slet
 2. Det er ikke altid lige let med de pakker! Men hold nu op, hvor er det hyggeligt! Og der er allerede kun to måneder tilbage - det er helt vildt. Jeg synes, at det er nogle virkelig gode ting, du har fået sat sammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig hyggeligt! Mange tak Astrid :)

   Slet
 3. Det er så fine ting du har lavet til mig og jeg er rigtig glad for det hele. Som du har set på instagram så er "kartoffelvarmeren" indviet. Broderiet har jeg en helt særlig plan med, men det må du vente lidt med at få at se ;)
  MVH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt at høre, at du er glad for tingene og jeg vil da vente i spænding og se hvad du finder på med broderiet :)

   Slet
 4. Hvor er I bare allesammen gode til at finde på fine ting. Sådan nogle fine ting, Carina!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er virkelig blevet sendt mange gode sager. Det er helt vildt hvad folk finder på :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...