onsdag den 13. juni 2012

Workshop hos Yarnfreak

Dagen derpå...

Jeg bedrog mig igår ud på en lille rejse mod Århus. Jeg havde set, at Yarnfreak i Århus holdt workshop i Zpaghetti og det måtte jeg prøve.

Fik lavet mig en brødkurv i det fantastiske materiale Zpaghetti. Har man ikke arbejdet med Zpaghetti før, bør man prøve det. Det kan kun anbefales herfra.

En fordel med det lidt tunge stof "garn" er, at man hurtig kan se det endelige resultat og så kommer det i mange forskellige farver, mønstre og kvaliteter.

Ud over, at blive inspireret til kommende projekter, mødte jeg rigtig søde og imødekommende mennesker. Jeg fik fyldt min "clover-nålepung" op med de sidste clover-nåle, som jeg manglede. Der udover kom jeg hjem med nogle opskrifter, der må prøves af indenfor nærmeste fremtid.

Her i dag måtte jeg kaste mig ud i endnu et Zpaghetti projekt. Jeg tog udgangspunkt i en af de opskrifter jeg fik i går hos Yarnfreak og lavede mig en stor kurv til nogle af alle mine garn nøgler, samt reste-garn, så nu er der kommet lidt mere styr på hækletingene. (Til stor glæde for kæresten, der er træt af garn m.m. alle steder.)

Jeg er ret godt tilfreds med det endelige resultat, og så fik jeg også brugt lidt af nogle rester jeg lå inde med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...